مطالب خواندنی

طریقه صحیح گرفتن فال حافظ

خواجه شمس الدین محمد بن بهاءالدّین حافظ شیرازی متولد 727 قمری در شهر شیراز بود، که بعد از 65 سال زندگی با عزت در سال 792 قمری دیده از جهان فرو بست، حافظ شیرازی ملقب به لسان الغیب بود که با القابی چون: ترجمان الاسرار، لسان العرفا و ناظم الاولیا هم شناخته می شد. شاعر بزرگ سده هشتم ایران برابر قرن چهاردهم میلادی است.

نحوه صحیح گرفتن فال حافظ

اکثریت کسانی که می خواهند فال بگیرند اولین جایی که به فکرشان میرسد قفسه کتاب ها و رفتن به سراغ دیوان حافظ می باشد. برخی از مردم به سمت و سویی رفته اند که علاقه دارند تا با تفعل زدن به حافظ کورسوی امیدی را برای گره کشایی از مشکلاتشان بیابند. تا حدی که برخی به صورت روزانه فال می گیرند. اما مورد مهمی که در فال گرفتن مورد بحث است چگونگی انجام آن است. باید بدانیم که گرفتن فال هم مانند هر کاری نیاز به یکسری اعمال دارد.

برای فال گرفتن باید یکسری قواعد را رعایت کرد، بعد از گرفتن صحیح فال باید بتوان تفسیر فال را هم بدرستی انجام داد.
اولین کاری که برای شروع فال باید انجام داد نیت کردن است. در فال گرفتن و اصولا در انجام هر کاری باید نیت کرد، تا نتیجه حاصل مربوط به نیت مشخص باشد. برای اینکار به قصدی که می خواهید نیت کرده، سپس دیوان را برداشته و با انگشتان خود صفحه ای را به دلخواه باز کنید. فال شما در سمت راست صفحه (قسمت بالا ) قرار دارد. بعد از گرفتن فال باید بدانید که فال تان چه معنایی دارد، که معنای فالتان بستگی به فکر و ذهن خودتان خواهد داشت. البته باید ببینید که چه نیت کرده اید. گاها در شعر به طور واضح خوب بودن و یا شر بودن کار ذکر شده است که نیاز به تفسیر خاصی ندارد. اما اگر مبهم باشد و از درک آن ناتوان باشید. اویلن کار این است که در شعر دنبال کلماتی بگردید که به نیت تان ربط داشته باشد و بعد می توانید با تطابق دادن خوب و یا شر بودن آن را حدس بزنید. خیلی کار سختی نیست. و اگر باز هم نتوانستید فالتان را درک کنید می توانید از کسانی که اهل شعر هستند بپرسید و یا از گوگل معنای فالتان را سرچ کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

69 + = 78